Meer informatie?
0346 - 26 28 04

Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kosteneffici├źntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Eerste krantenartikel in serie 'Ondernemers in de Ronde Venen en de Participatiewet'

Datum: 22-04-2016

'Goed voorbeeld doet volgen'. Daarom publiceren we, samen met werkgevers, komende tijd een serie van artikelen in de krant de Groene Vene

Lees verder

60 jaar PAUW: van sociaal werkvoorzieningsschap tot sociaal ondernemer

Datum: 20-04-2016

Afgelopen dinsdag, 19 april, was de pers-aftrap van 60 jaar PAUW. Al 60 jaar levert PAUW Bedrijven een bijdrage aan de werkgelegenheid van mensen

Lees verder