Meer informatie?
0346 - 26 28 04

Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

60-jarig PAUW trakteert ondernemers op zwerfvuilactie op hun bedrijventerrein

Datum: 25-08-2016

PAUW Bedrijven bestaat dit jaar 60 jaar. Samen met de ondernemers in de regio biedt PAUW werk en daarmee kansen aan die mensen die het niet op eigen k

Lees verder

8 september -Taalmarkt 'Samen maken we taal bespreekbaar'

Datum: 22-08-2016

Maar liefst anderhalf miljoen Nederlanders kunnen niet goed lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Goede taalvaardigheid is essentieel om

Lees verder