Meer informatie?
0346 - 26 28 04
Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

PAUW doet pilot met Creative City Lab

Datum: 24-08-2015

PAUW heeft de afgelopen weken, op initiatief van het Creative City Lab, wol gesorteerd. Het doel van de pilot is om van kleding die uit wol ... Lees verder

Certificering Blik op Werk weer verlengd

Datum: 24-08-2015

De jaarlijkse audit, die deze week plaatsvond, is wederom afgesloten met een positief resultaat. PAUW is opnieuw gecertificeerd voor het keurmerk Blik... Lees verder