Meer informatie?
0346 - 26 28 04

Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kosteneffici├źntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Opname RTV Stichtse Vecht: flexibele arbeidskrachten voor start-up Kernfarm

Datum: 10-02-2016

RTV Stichtse Vecht bracht onze samenwerking met start up Kernfarm uit Breukelen in beeld. "Probeer het gewoon eens en ben verbaasd", zegt Ke

Lees verder

Bijeenkomst MKB Utrecht 18 februari bij PAUW in Breukelen

Datum: 04-02-2016

Donderdag 18 februari organiseert MKB-Utrecht voor het regionale bedrijfsleven een bijeenkomst over de participatiewet. Deze middag vindt plaats

Lees verder