Meer informatie?
0346 - 26 28 04

Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Groenafdeling PAUW Bedrijven betrekt voormalige gemeentewerf Stichtse Vecht

Datum: 01-02-2017

Vanaf vandaag, woensdag 1 februari, heeft de afdeling Groenvoorziening van PAUW Bedrijven  (een groot deel van) het gebouw van de voormalige geme

Lees verder

Werk: een zorg minder, artikel PAUW in Volkskrant-bijlage van 17 januari 2017

Datum: 18-01-2017

"Door omstandigheden als langdurige werkloosheid, een ongeval of een psychische beperking kan er bij iemand een afstand tot de arbeidsmarkt ontst

Lees verder