Meer informatie?
0346 - 26 28 04

Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Vergadering Algemeen Bestuur PAUW Bedrijven 12 juli a.s.

Datum: 03-07-2018

Het Algemeen Bestuur van PAUW Bedrijven vergadert donderdag 12 juli van 14.00 uur - 15.30 uur bij PAUW Bedrijven, De Corridor 8 in Breukelen.&nbs

Lees verder

Burgemeester Stichtse Vecht helpt met inpakken bij PAUW in Breukelen

Datum: 20-03-2018

Dinsdag 20 maart, een dag voordat de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum plaatsvinden, was burgemeester Marc Witteman bij PAUW Bedrijven in Br

Lees verder