Meer informatie?
0346 - 26 28 04
Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Vergadering Algemeen Bestuur PAUW Bedrijven: maandag 29 juni a.s.

Datum: 22-06-2015

Het Algemeen Bestuur van PAUW Bedrijven vergadert a.s. maandag, 29 juni. Bijgaand de agenda voor deze vergadering. Wilt u deze vergadering bij... Lees verder

Terugblik werkgeversevent 'Tour de Participatie'

Datum: 12-06-2015

Op 19 mei jl. organiseerden VNO-NCW Utrecht, MKB Midden Nederland en de werkgeversservicepunten in de regio Utrecht een werkgeversevent over de Partic... Lees verder