Meer informatie?
0346 - 26 28 04
Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Ondertekening convenant Utrechtse Werktafel

Datum: 30-01-2015

Vandaag, 30 januari, wordt het convenant voor de Utrechtse Werktafel ondertekend. De Utrechtse Werktafel is de nieuwe naam voor het regionaal wer... Lees verder

Sluiting rondom de feestdagen

Datum: 09-12-2014

In de periode van donderdag 25 december 2013 tot en met vrijdag 2 januari 2014 zijn onze productie afdelingen en het magazijn/transport in B... Lees verder