Meer informatie?
0346 - 26 28 04
Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kosteneffici├źntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Klanten Productie tevreden over dienstverlening

Datum: 31-07-2014

In het voorjaar hield PAUW een klanttevredenheidsonderzoek onder alle opdrachtgevers van onze Productie-afdeling. Gemiddeld werd de dienstverlening me... Lees verder

Derde Beursvloer Stichtse Vecht opnieuw bij PAUW Bedrijven

Datum: 19-06-2014

Op donderdagmiddag 6 november vindt de derde Beursvloer Stichtse Vecht plaats. Net als vorige keer vindt dit wederom bij PAUW Bedrijven plaats. Naa... Lees verder