Meer informatie?
0346 - 26 28 04

Diensten

Flexibele (arbeids)capaciteit, maatwerk en kostenefficiƫntie. PAUW Bedrijven ontzorgt.

Pieken in uw productieproces opvangen? Gemotiveerde inpakmedewerkers nodig? Behoefte aan ondersteuning bij schoonmaak of voor uw groenvoorziening? Of zoekt u een oplossing voor uw medewerker die moet re-integreren?

Welke concrete behoefte aan ondersteuning u ook heeft, wij leveren een passende oplossing. Daarbij is kwaliteit  belangrijk. Net zo belangrijk als de mogelijkheid om flexibel te beschikken over (arbeids)capaciteit en een concurrerend tarief.

Van productie tot groenvoorziening
PAUW biedt kandidaten voor uiteenlopende diensten: productie (techniek en verpakken), schoonmaak, groenvoorziening of het vervullen van vacatures in diverse bedrijfstakken. Dit alles zonder winstoogmerk, zodat u profiteert van concurrerende tarieven.

Ongewoon goed in werk
Als sociaal werkbedrijf begeleiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We vullen uw behoeften in met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.  Transparantie, professionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Niet voor niets is onze slogan ‘Ongewoon goed in werk’.

Nieuws

Meer nieuws

Persbericht: Meet en Greet voor werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Datum: 20-05-2016

Op 26 mei is er in de Jaarbeurs een grootse Meet & Greet voor werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking. De aanwezige werkgevers zijn gemotive

Lees verder

Meet & Greet tussen werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking tijdens Supportbeurs Utrecht

Datum: 10-05-2016

Tijdens de 'Support 2016-beurs' houden 'Onbeperkt aan de slag', de SW-bedrijven en Werkgeversservicepunten in de regio Midden-Utr

Lees verder