Column Jacqueline van der Weijden - Limeta

Wij vroegen Jacqueline van der Weijden, directeur van Limeta, wat het geheim is van de jarenlange samenwerking met PAUW

De samenwerking tussen PAUW, destijds nog de streekwerkplaats Zuid-West Utrecht, in begonnen in 1968. Inmiddels dus bijna 50 jaar geleden. Mijn vader, Jan van der Weijden, had zijn productie van onder andere scheepsbeslag en vlaggenmasten bij een bedrijf in IJsselstein ondergebracht. De toenmalige burgemeester van IJsselstein bracht mijn vader van de mogelijkheid onder de aandacht om met de streekwerkplaats samen te gaan werken. En zo ontstond onze samenwerking.

De hoofdtaak van PAUW is het assembleren van vlaggenmasten, maar de samenwerking gaat inmiddels veel verder dan dat. Zo heeft de PAUW meegeholpen aan de ontwikkeling van de unieke vlaggenmasten die Limeta als eerste in Nederland op de markt heeft gebracht voor het gebruik van banieren. De Windswinger & de Windswinger Pro. Daarnaast produceert PAUW alle constructies die nodig zijn voor het plaatsen van de vlaggenmasten, zorgt voor het voorraadbeheer, de logistiek en postverwerking.

Het geheim van onze bijzondere samenwerking is de vastberadenheid om samen een klus te klaren. Limeta kan altijd rekenen op de mensen van PAUW. Ze leveren goed werk, hebben een nauwkeurige kwaliteitscontrole, leveren op tijd en denken altijd mee. Of het nu gaat om maatwerk, productinnovatie of technische oplossingen;  ze zijn er altijd voor ons. Daarnaast is het voor een bedrijf als Limeta een groot voordeel  dat er flexibiliteit in de productie kan zijn. 

Het is bijzonder om te merken dat  alle medewerkers bij PAUW trots zijn op de producten die ze voor Limeta produceren. Ze weten precies waar onze masten toegepast worden in zowel binnen- als in het buitenland.  Dit maakt de samenwerking met PAUW extra waardevol. 

We hopen nog vele jaren samen te werken!

 

 

Terug

Terugblik

 • 11-07-2016

  Een attentie voor alle medewerkers

  Lees meer
 • 29-08-2016

  PAUW trakteert de buurt met zwerfvuilactie

  Lees meer
 • 03-10-2016

  Inspiratie-bijeenkomst Mark Mieras

  Lees meer
 • 05-10-2016

  Relatiedag '60 jaar Slagvaardig'

  Lees meer
 • 07-10-2016

  Feest voor alle medewerkers

  Lees meer
 • 06-10-2016

  Op de koffie bij PAUW!

  Lees meer

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804