Column Peter Caminada, Xerox

'De medewerkers van PAUW zijn een mooie aanvulling op ons team'

Ruim elf jaar geleden vestigde Xerox zich in Breukelen. Een bedrijf met honderden medewerkers was zeer welkom in Breukelen. Wij maakten dan ook al gauw kennis met onder andere onze overburen, Pauw Bedrijven. Tijdens een rondleiding kregen wij een goede indruk van diensten die Pauw kon leveren en de mensen die dat mogelijk maakten.

Enkele maanden later hadden wij door pensionering van enkele collega’s behoefte aan flexibel in te zetten inleenkrachten voor onze postkamer. We besloten om een, voor onze organisatie, nieuwe stap te maken bij het inhuren van tijdelijke krachten en gingen het gesprek aan met Thomas van Waardhuizen en Sandra Molling.

Begin 2006 kwamen de eerste medewerkers van PAUW bij ons werken en enkele jaren waren Paul van Schaik en Tim van der Eijk een zeer gewaardeerde aanvulling op ons team. Onder begeleiding begonnen ze met het rondbrengen van post en het ophalen van papier op de afdelingen. In de jaren daarna werden hun taken steeds breder en werd het werk steeds zelfstandiger uitgevoerd. Op een gegeven moment werd zelfs de couverteermachine (waarmee brieven worden gevouwen en automatisch in een envelop gestopt) zelfstandig bediend.

Tim is nog steeds bij Xerox en heeft hier vorig jaar met veel Xerox collega’s en een mooie taart zijn 10 jarig jubileum gevierd. Tijdens de afgelopen vakantieperiode heeft Tim, door onvoorziene omstandigheden, enkele dagen geheel zelfstandig de postkamer bemand!  Lange dagen met taken als in- en uitgaande post en pakketten, printen van facturen, het invoeren van werkorders en het ombouwen / klaarzetten van vergaderzalen. Alles is prima verlopen.

Al met al een heel fijne samenwerking en een fantastische persoonlijke ontwikkeling. Een resultaat waar wij samen met Tim erg trots op zijn.

Peter Caminada
Facility Manager Xerox
 

 

Terug

Terugblik

 • 11-07-2016

  Een attentie voor alle medewerkers

  Lees meer
 • 29-08-2016

  PAUW trakteert de buurt met zwerfvuilactie

  Lees meer
 • 03-10-2016

  Inspiratie-bijeenkomst Mark Mieras

  Lees meer
 • 05-10-2016

  Relatiedag '60 jaar Slagvaardig'

  Lees meer
 • 07-10-2016

  Feest voor alle medewerkers

  Lees meer
 • 06-10-2016

  Op de koffie bij PAUW!

  Lees meer

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804