Zwerfvuilactie op bedrijventerrein van start in De Ronde Venen

Datum: 30-08-2016

60-jarig PAUW trakteert bedrijfsleven op zwerfvuilactie

PAUW Bedrijven bestaat dit jaar 60 jaar. In een tijdbestek van 60 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een sociale werkplaats tot een sociaal ondernemer.  Samen met  de ondernemers in de regio biedt PAUW werk en daarmee kansen aan die mensen die het niet op eigen kracht redden in onze maatschappij.  Als waardering voor de jarenlange samenwerking met ondernemers in De Ronde Venen neemt PAUW dinsdag 30 augustus ‘het bedrijventerrein onder handen’.

‘De samenwerking met het lokale bedrijfsleven is van groot belang. Zij zorgen, met onze ondersteuning, tenslotte voor het werk voor díe inwoners, die niet zelf in staat zijn een baan te vinden. Deze mensen hebben extra aandacht en begeleiding nodig om passend werk te vinden. Veel bedrijven in De Ronde Venen zien dat ook zij hierin een rol kunnen vervullen. Met een passend cadeau voor het bedrijfsleven  willen we deze inzet waarderen!’ aldus Els Uijting, algemeen directeur PAUW Bedrijven.

In overleg met ondernemersvereniging VIB neemt  een groep PAUW-collega’s, afkomstig vanuit alle PAUW-geledingen,  dinsdagochtend 30 augustus het bedrijventerrein vanaf de Industrieweg onder handen. Er wordt zwerfvuil opgeruimd, prullenbakken geleegd en waar nodig wordt wat klein groen-werk meegenomen. Op de foto:
Namens PAUW Bedrijven: algemeen directeur Els Uijting, directeur WERK Thomas van Waardhuizen en een groep PAUW-collega’s
Namens bestuur VIB: Han Feddema en Jan Posdijk 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804