Weer een kadootje voor ondernemers als dank voor jarenlange samenwerking

Datum: 27-09-2016

Als waardering voor de jarenlange samenwerking met ondernemers in Nieuwegein nam PAUW dinsdag 27 september ‘het bedrijventerrein onder handen’. PAUW Bedrijven bestaat dit jaar 60 jaar. In een tijdbestek van 60 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een sociale werkplaats tot een sociaal ondernemer. De samenwerking met het lokale bedrijfsleven is van groot belang. Zij zorgen, met onze ondersteuning, tenslotte voor het werk voor díe inwoners, die niet zelf in staat zijn een baan te vinden. Deze mensen hebben extra aandacht en begeleiding nodig om passend werk te vinden. Veel bedrijven in Nieuwegein zien dat ook zij hierin een rol kunnen vervullen. Met een passend cadeau voor het bedrijfsleven  willen we deze inzet waarderen!

In overleg met de ondernemersvereniging Nieuwegein nam een groep PAUW-collega’s, afkomstig vanuit alle PAUW-geledingen, dinsdagochtend 27 september de Hollandhaven op het industrieterrein Plettenburg Zuid Nieuwegein onder handen. We werden verwelkomd door Mohan Zeilstra en Jeroen Drost van Nefkens Peugeot. Er werd zwerfvuil opgeruimd, prullenbakken geleegd en waar nodig werd wat klein groen-werk meegenomen. 

Pen Nieuwegein maakte een mooi filmpje van deze actie.


Op de foto:
Namens PAUW Bedrijven: algemeen directeur Els Uijting, directeur WERK Thomas van Waardhuizen en een groep PAUW-collega’s
Nefkens Peugeot: Mohan Zeilstra en Jeroen Drost

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804