Vacature: Project assistent

Datum: 10-12-2016

Ben jij een administratieve spin in het web, die van aanpakken weet? Dan is deze vacature misschien geschikt voor jou. Voor de afdeling Begeleiding & Plaatsing zijn we op zoek naar een:

Project assistent (36 uur)

PAUW Werk werkt samen met, het leerwerkbedrijf, PAUW Bedrijven in de regio Utrecht West. PAUW Bedrijven heeft de fysieke infrastructuur en een positie op de regionale arbeidsmarkt om de brede doelgroep van personen die aangewezen zijn op een uitkering van werk te voorzien en te bemiddelen naar regulier werk met of zonder ondersteuning. 

In het primaire re-integratieproces staan de producten: Intake, arbeidsdiagnose, jobcoaching en jobfinding centraal. Deelnemers werken op de specifiek ingerichte afdeling (WERKStart) waar dagelijks groepstrainingen en individuele begeleiding wordt geboden. PAUW WERK werkt samen met werkgever, werkgeversorganisatie, WSW / WIW / UWV en Gemeenten. 

Plaats binnen de organisatie
Je werkt op de afdeling Begeleiding & Plaatsing (B&P) van PAUW WERK in Breukelen.

De taken:

 • het verzorgen van de administratie van de  verschillende projecten;
 • wanneer een project( opdracht) wordt aangemeld/gestart  deze omzetten in administratieve stappen;
 • project 'aanmaken' in het systeem AFAS, activiteiten eraan koppelen, uren alloceren enz.;
 • onderscheiden van de verschillende opdrachtgevers (zoals UWV, de WIL enz.) en hun specifieke vereisten/wensen  qua administratie verankeren met data in het AFAS systeem waardoor het project goed kan worden gevolgd;
 • tijdig zorgdragen voor rapportages naar opdrachtgevers, verantwoording, facturering, betaling eventuele reiskosten aan deelnemers enz.

Vaardigheden

Naast administratieve spin in het web, ben je het telefonisch aanspreekpunt voor de afdeling B&P. Je bent een accurate, stevige  persoonlijkheid, die pro actief is en er geen moeite mee heeft om door te pakken. Je durft mensen aan te spreken als er gegevens aangeleverd moeten worden, dit vraagt om een enigszins directieve stijl van werken.

De functie eisen 

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, een PMO opleiding heeft de voorkeur
 • Je hebt een ruime bekendheid met geautomatiseerde systemen;
 • Je hebt kennis van MS Word en MS Excel op gevorderd niveau;
 • Kennis van Afas is een pré;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent gewend om te werken in een organisatie die volop in verandering is.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Verder kent PAUW goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 6%. Het project duurt zeker tot eind december 2017 met een mogelijke verlenging van één jaar.

Wil jij werken in een gezellig team, bij een maatschappelijke organisatie die volop in beweging is waarin jij je steentje mag bijdragen? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Je motivatie en CV mag je sturen naar personeelszaken@pauwbedrijven.nl. Heb je nog vragen dan kan je die stellen aan Jan Frederiks op nummer 06-10000703. 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804