Van den IJssel bedrijfskleding overhandigt buiten-bank, gemaakt van gerecyclede bedrijfskleding aan 60-jarig PAUW

Datum: 13-12-2016

Ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van PAUW overhandigde Marian van den IJssel, directeur van Van den IJssel bedrijfskleding uit IJsselstein, vandaag een speciaal cadeau: een bank volledig vervaardigd van gerecyclede bedrijfskleding. 

‘Vorig jaar zijn Van den IJssel Bedrijfskleding en PAUW in samenwerking gestart met het recyclen van bedrijfskleding. De bank die ik vandaag overhandig, is gemaakt van de bedrijfskleding die door PAUW is gesorteerd. Omdat PAUW dit jaar 60 jaar bestaat wilden we dit mooie symbolische cadeau geven, een bank die ‘een steun in de rug is voor iedereen die bij PAUW werkt’ aldus Marian van den IJssel.

PAUW en Van den IJssel sloegen in oktober 2015 de handen ineen om, in samenwerking met een tiental klanten, bedrijfskleding in te zamelen en op een groene, milieubewuste manier te recyclen. PAUW sorteerde de bedrijfskleding die bij de klanten werd ingezameld. De ingezamelde bedrijfskleding legde vervolgens nog een lange route af. Met de grondstof, die van de gerecyclede kleding werd gemaakt, werd een volledig nieuw product gemaakt: een bank. Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804