Job Cohen onthult kunstwerk in nieuwe winkelruimte Kringkoop

Datum: 23-12-2016

Gisteren, 22 december, werd Kringkoop heropend met een gloednieuw winkelgedeelte. Met de 550 m2 extra magazijn- en winkelruimte is het bedrijf weer helemaal klaar voor de toekomst. Tegelijkertijd werd de achterwand van dit nieuwe winkelgedeelte, wat omgetoverd is tot een prachtig kunstwerk, onthuld. Het kunstwerk werd onthuld door oud-voorzitter Paul Kenter en Job Cohen. 

Kringkoop heeft, met de inzet van alle medewerkers, de afgelopen maanden hard gewerkt om het nieuwe winkelgedeelte klaar te krijgen. De winkel-ruimte is hiermee enorm uitgebreid en voor het sorteren en de opslag van alle goederen is extra magazijnruimte gehuurd. 

Gisteren werd met de heropening van Kringkoop, de extra winkelruimte geopend. In dit winkelgedeelte is een enorme wand die de kunstenaars Jenneke van Wijngaarden en Enrico Toledo, samen met onze collega Jochem de Ruijter, tot een echt kunstwerk hebben omgetoverd.

De winkelruimte en het kunstwerk werden gisteren onthuld door oud-bestuurslid Paul Kenter en Job Cohen. In de diverse toespraken werd het belang van het sociaal ondernemerschap van Kringkoop belicht. Een mooi bedrijf, wat naast de milieu-doelstelling, via PAUW ook een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkgelegenheid biedt.

 


 

 

 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804