Feestelijke opening PAUW-groen

Datum: 03-04-2017

Met ingang van maandag 3 april is de afdeling Groenvoorziening van PAUW Bedrijven gehuisvest op haar nieuwe locatie aan de Wilhelminastraat in Breukelen. De nieuwe locatie, op de voormalige gemeentewerf, werd aan het einde van de eerste werkdag door wethouder Warner van Vossen feestelijk geopend.

De wethouder benadrukte in zijn toespraak de waardering voor het werk van de groen-collega’s. ‘We staan er niet dagelijks bij stil, maar iedere dag, ongeacht de weersomstandigheden, zorgen jullie voor het onderhoud van onze wijken. En daarmee dragen jullie in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid. Jullie werk  is heel waardevol voor ons, als inwoners van deze wijken en als gemeente. ‘ 

Tijdens de opening bood Wethouder van Vossen een appelboom aan. Die krijgt een mooie plek op het terrein. ‘We hopen nog vele jaren de vruchten te kunnen plukken van deze mooie locatie’ aldus Thomas van Waardhuizen, directeur WERK van PAUW. De buurtbewoners kregen maandag een uitnodiging om deze week langs te komen om kennis te komen maken. Voor iedereen is er een kleine attentie om de buurt nog wat groener te maken. 

PAUW Bedrijven
PAUW Bedrijven is het Sociaal Werkbedrijf in de regio Lekstroom, De Ronde Venen en Stichtse Vecht. PAUW zet zich al 60 jaar in voor de arbeidsparticipatie van iedereen die niet op eigen kracht werk kan vinden. PAUW begeleidt mensen naar werk bij reguliere werkgevers of biedt werk binnen een van onze eigen diensten zoals de Groenvoorziening. Bij de afdeling Groenvoorziening van PAUW werken zo’n 80 medewerkers die het groenonderhoud verzorgen voor diverse gemeenten en bedrijven in de regio. Dagelijks vertrekken onze collega’s vanuit 2 locaties, in Nieuwegein en Breukelen, naar hun werkplek in de regio. 

 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804