Samenwerking PAUW Bedrijven en Verheij integrale Groenzorg

Datum: 16-05-2017

Op 8 mei vierden de medewerkers van PAUW Bedrijven en Verheij met koffie en gebak de samenwerking tussen beide bedrijven.  Vanaf januari werken de mannen van de groenvoorziening van PAUW Bedrijven onder andere in Maarssen-dorp voor Verheij. Een samenwerking waar even bij stilgestaan werd. Het was goed en gezellig om ervaringen uitwisselen.

PAUW Bedrijven is het Sociaal Werkbedrijf in de regio Lekstroom, De Ronde Venen en Stichtse Vecht. PAUW zet zich al zestig jaar in voor de arbeidsparticipatie van iedereen die niet op eigen kracht werk kan vinden. PAUW begeleidt mensen naar werk bij reguliere werkgevers of biedt werk binnen een van de diensten zoals de Groenvoorziening. “De mogelijkheden van de individuele medewerker vormen hierbij de basis. We hebben een mooie ploeg van medewerkers die inzetbaar is voor de diverse groenwerkzaamheden. Hiermee kunnen we Verheij en de gemeente Stichtse Vecht optimaal van dienst zijn” aldus directeur Werk, Thomas van Waardhuizen. Bij de afdeling Groenvoorziening van PAUW werken ongeveer tachtig medewerkers die het groenonderhoud verzorgen voor diverse gemeenten en bedrijven in de regio.

Verheij Integrale Groenzorg werkt voor u samen met onderaannemers in de buitenruimte van de gemeente Stichtse Vecht. Wilco Boender, commercieel manager bij de firma Verheij: “Het is ontzettend mooi als je kansen kunt bieden voor personeel met afstand tot de arbeidsmarkt. De samenwerking met PAUW Bedrijven is een logisch gevolg van het sociaal ondernemerschap dat wij willen nastreven.” Andere belangrijke doelstellingen in de gemeente Stichtse Vecht zijn duurzaamheid en het stimuleren van bewonersparticipatie. Beide bedrijven zetten zich in hieraan een positieve bijdrage te leveren. 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

Stichting Beschut Werk Lekstroom *

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden

Stichting Schoonmaakwerk *

Schoonmaak werkzaamheden

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804 info@pauwbedrijven.nl

* De nieuwe naam zal naar verwachting in januari bekend zijn.