Brand bij PAUW op de Corridor snel geblust

Datum: 08-08-2018

Donderdagavond, 2 augustus, is er brand geweest bij PAUW Bedrijven aan de Corridor. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en kon de brand worden geblust. Een van de bedrijfsruimten, waar verpakkingswerkzaamheden plaatsvinden, kan de komende tijd niet gebruikt worden vanwege brand -en roetschade. De medewerkers en het werk zijn verhuisd naar de afdeling ernaast.
 
Bij het ontstaan van de brand is het brandalarm in werking gegaan en kwam de melding bij de meldkamer van de brandweer binnen. De brandweer was snel ter plaatse. Het is goed om te weten dat alles naar behoren heeft gewerkt, zo is de brand beperkt gebleven tot de betreffende bedrijfsruimte en is de rest van het bedrijf ongeschonden gebleven.
 
Er wordt nog onderzocht wat de oorzaak is geweest. Er is vooral roetschade. Gelukkig is niemand gewond geraakt.
 
Vrijdagochtend zijn de medewerkers al vroeg opgewacht en is hen meegedeeld dat er niet gewerkt kon worden die dag. Maandagochtend zijn de medewerkers weer ontvangen en konden, in de naastgelegen bedrijfsruimte, aan de slag.
 
De inventarisatie van de gevolgen is in volle gang. Daarnaast is gestart met de schoongemaak met behulp van een gespecialiseerd bedrijf.

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804