Diploma-uitreiking voor geslaagden opleiding PC praktijk

Datum: 04-09-2013

Woensdag 4 september ontvingen 14 deelnemers hun certificaat voor de opleiding PC praktijk. Een opleiding die bestaat uit 2 deelcertificaten op MBO-niveau 2. Totaal hebben inmiddels 30 medewerkers deze opleiding gevolgd.

De opleiding PC-praktijk bestaat uit 2 deelcertificaten op MBO 2 niveau:
1. Basis computergebruik
2. Communicatievaardigheden
Met deze opleiding leer je enerzijds hoe je met de computer om moet gaan (basisvaardigheden), maar doe je ook kennis op van diverse veelgebruikte programma’s. Zo is er in de modules bijvoorbeeld aandacht voor tekstverwerking (Word) en basiskennis spreadsheet (Excel). Ook leer je blindtypen. De opleiding duurt in totaal een jaar (80 uur, verspreid over 12 maanden)

De opleiding PC-praktijk is een mooie opstap naar andere administratieve MBO opleidingen. Bovendien vergroten de kandidaten met de kennis en ervaring van deze opleiding de kans op administratieve of secretariële werkzaamheden. Zo werkt een medewerker van de Productieafdeling nu op het Bedrijfsbureau, waar hij ondersteunende werkzaamheden verricht.

Met de opleidingen en trainingen van PAUW Bedrijven, bereiden we medewerkers voor op een functie in het reguliere bedrijfsleven. De opleiding PC praktijk is een praktijkgerichte opleiding op MBO-2 niveau waarmee de deelnemers zich kwalificeren voor ondersteunende administratieve functies.

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804