Opnieuw gecertificeerd voor keurmerk Blik op Werk

Datum: 16-10-2013

In 2010 behaalde PAUW Werk voor het eerst het keurmerk Blik op Werk. Een jaarlijkse audit bepaalt ieder jaar opnieuw of we voldoen aan de normen voor dit keurmerk. De audit die in september plaatsvond is wederom afgesloten met een positief resultaat. PAUW is opnieuw gecertificeerd voor het keurmerk Blik op Werk. Het keurmerk geldt voor alle trajecten die PAUW Bedrijven uitvoert. Zowel op het gebied van re-integratie (WWB en UWV), als ook voor trajecten gericht op ontwikkeling en begeleiding van de Wsw-doelgroep.
Els Uijting: “Kwaliteit en transparantie. Dat past bij de kernwaarden van ons bedrijf. Zo weet de klant wat hij van ons kan verwachten en is hij verzekerd van een bepaalde kwaliteit. Met het keurmerk Blik op Werk bevestigt PAUW wederom dat ze een professionele schakel is naar werk voor mensen die langere tijd uit het arbeidsproces zijn.”

Klanttevredenheid belangrijk
Het keurmerk is een bewijs van een goede kwaliteit van dienstverlening in de re-integratiemarkt. Processen liggen vast, zijn transparant en de kwaliteit is gewaarborgd. De kracht van het keurmerk is bovendien dat de beoordeling van opdrachtgevers en klanten een essentieel onderdeel is. Als bedrijf kom je uitsluitend in aanmerking voor het keurmerk wanneer zij tevreden zijn over de geleverde kwaliteit van dienstverlening en afspraken over prestaties zijn nagekomen. Dat maakt het keurmerk waardevol, de mening van de klant telt!

 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

Stichting Beschut Werk Lekstroom *

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden

Stichting Schoonmaakwerk *

Schoonmaak werkzaamheden

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804 info@pauwbedrijven.nl

* De nieuwe naam zal naar verwachting in januari bekend zijn.