WerkgeversServicepunt (WGSP) Stichtse Vecht van start

Datum: 05-11-2013

Gisteren, maandag 4 november 2013, gaven Wethouder Vital van der Horst van gemeente Stichtse Vecht en Els Uijting, Algemeen Directeur van PAUW Bedrijven het startsein voor de samenwerking in het WGSP Stichtse Vecht.  Met het WGSP Stichtse Vecht willen we meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen. En werkgevers helpen bij hun personeelsvraagstukken en personele behoefte.

In samenspraak met een groep ondernemers is het WGSP Stichtse Vecht tot stand gekomen. Samen met de inbreng van deze ondernemers , waaronder Connexxion, Xerox en Mc Donalds, werd de officiële start op 4 november een inspirerende bijeenkomst. Verschillende ondernemers vertelden over hun ervaringen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijvoorbeeld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Per netwerkbus werd een bezoek gebracht aan twee bedrijven in de regio. En presenteerde een ander bedrijf hun visie tijdens de busrit. De onderlinge uitwisseling en het delen van hun ervaringen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, leidden tot een waardevolle startbijeenkomst. Hiermee is de volgende stap naar verdere ontwikkeling van het WGSP Stichtse Vecht in gang gezet.

Meer over het WGSP
Het WerkgeversServicePunt (WGSP) Stichtse Vecht is een centraal aanspreekpunt voor werkgevers en partners in de regio. Het WGSP bemiddelt bij de vraag naar tijdelijk, vast en flexibel personeel en geeft informatie en advies over de arbeidsmarkt en over arbeidsmarktontwikkelingen. Ook informeert en adviseert het WGSP over ambities, afspraken en doelstellingen op het gebied van Social Return. Bijvoorbeeld door het vergroten van arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

Stichting Beschut Werk Lekstroom *

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden

Stichting Schoonmaakwerk *

Schoonmaak werkzaamheden

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804 info@pauwbedrijven.nl

* De nieuwe naam zal naar verwachting in januari bekend zijn.