Samenwerking PAUW Bedrijven en WIL bekrachtigd

Datum: 14-11-2013

Bijeenkomst Partnership WIL/PAUW Bedrijven

Afgelopen dinsdag,  12 november, werd tijdens een kick-off bijeenkomst bij PAUW in IJsselstein de samenwerking tussen PAUW Bedrijven en WIL bekrachtigd. Tijdens de kick-off bijeenkomst maakten  trajectbegeleiders en werkcoaches van beide organisaties met elkaar kennis. Bovendien wisselden zij hun aanpak en werkwijzen uit.

PAUW heeft met WIL afspraken gemaakt over het activeren en begeleiden naar werk van mensen met een beperkte arbeidscapaciteit en een langere afstand tot de arbeidsmarkt. Verdere samenwerking tussen beide organisaties is belangrijk.  Rob Esser, directeur WIL “Beide organisaties hebben als opdracht mensen richting werk te begeleiden en waar mogelijk aan een reguliere baan te helpen. We kunnen meer slagkracht creëren door het benutten en delen van elkaars expertise en het bundelen van onze inzet als het gaat om  het activeren en begeleiden van mensen naar werk. “We versterken elkaar en hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.” aldus Els Uijting, algemeen directeur van PAUW Bedrijven.

WIL (Werk en Inkomen Lekstroom) is de nieuwe regionale uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomensondersteuning en schuldhulpverlening, voor de gemeenten Houten, Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Vianen. WIL gaat uit van de eigen kracht van mensen en ondersteunt hen hierin waar nodig. PAUW Bedrijven begeleidt, via training en het opdoen van werkervaring, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

Stichting Beschut Werk Lekstroom *

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden

Stichting Schoonmaakwerk *

Schoonmaak werkzaamheden

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804 info@pauwbedrijven.nl

* De nieuwe naam zal naar verwachting in januari bekend zijn.