Kringkoop Mijdrecht winnaar MVO-prijs 2014

Datum: 28-01-2014

Kringloopbedrijf Kringkoop heeft de MVO-prijs 2014 gewonnen. Wethouder Kees Schouten maakte donderdagmiddag 23 januari de winnaar bekend tijdens een bijeenkomst die geheel in het teken stond van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Kringkoop, actief in de gemeenten De Ronde Venen en Stichtse Vecht, was samen met Bakkerij Both uit Abcoude,  Schadenet Kranenburg uit Mijdrecht en Vof Samsom uit Wilnis, voor de MVO-prijs 2014 genomineerd. De jury was onder de indruk wat de genomineerde bedrijven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen. Besloten is de prijs toe te kennen aan Kringkoop. De jury was onder de indruk van de professionele bedrijfsvoering en hoe dit in de volle breedte wordt ingezet voor MVO. Achter de schermen wordt met waar ondernemerschap gewerkt aan het hergebruik van goederen en het scheiden van afval. Ook op het sociale vlak is Kringkoop actief in de begeleiding van mensen zonder baan naar een betaalde functie en het bedrijf is in staat waardevolle kennis op het gebied van MVO over te dragen op andere bedrijven. Kringkoop is volgens de jury een goed voorbeeld van MVO vanuit alle drie de invalshoeken People, Planet en Profit.

Floor Groenendijk reageerde verrast en verheugd op de toekenning van de prijs. Hij ontving uit handen van wethouder Schouten een speciaal door kunstenares Jenneke van Wijngaarden ontworpen kunstwerk "Gele Lis"  dat is gemaakt van hergebruikte materialen.

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804