PAUW bezorgt tuinzakken voor gemeente Stichtse Vecht

Datum: 06-02-2014

Gemeente Stichtse Vecht is een actie gestart waarbij inwoners een tuinzak aan kunnen vragen voor hun (grote) tuinafval. PAUW gaat deze tuinzakken voor de gemeente bezorgen. Inwoners kunnen de tuinzak bij de gemeente opvragen. Vanaf 14 februari leveren de medewerkers van PAUW, telkens op vrijdag, de tuinzakken bij u thuis af.

Onderstaand bericht verscheen afgelopen week op de gemeente-pagina van gemeente Stichtse Vecht.

Inzameling tuinafval
Sinds 1 januari 2014 zamelt gemeente Stichtse Vecht ook tuinafval op afroep in. U kunt dus het gehele jaar door zelf bepalen wanneer u tuinafval wilt laten ophalen. Zo maken we het u nog gemakkelijker. Bovendien blijft de straat netjes, omdat er geen los tuinafval meer op straat wordt aangeboden.
Snoeiafval, takken tot een doorsnede van 10 cm, knipsel van hagen en organisch tuinafval dat te groot is voor de minicontainer kunt u verzamelen in een speciale Tuinzak van 1m3. Deze Tuinzak kunt u thuislaten bezorgen of u kunt hem afhalen bij één van de afvalscheidingstations. U mag de Tuinzak twee weken thuis houden. Zo kunt u het tuinafval gelijk in de Tuinzak doen wanneer u in de tuin aan het werk bent. Binnen twee weken na ontvangst van de Tuinzak belt u naar de gemeente om af te spreken wanneer de volle Tuinzak moet worden opgehaald.

Tuinzak bestellen
U kunt een Tuinzak bestellen door het formulier in te vullen op www.stichtsevecht.nl/afval of door te bellen naar 14 0346. Via dat telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken om het uw Tuinafval te laten ophalen.

(Gemeente Stichtse Vecht, 5 februari 2014)

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804