Audit Blik op Werk positief afgerond, certificering verlengd.

Datum: 11-09-2014

De audit die eind augustus plaatsvond is wederom afgesloten met een positief resultaat. PAUW is opnieuw, voor vier jaar, gecertificeerd voor het keurmerk Blik op Werk.

In 2010 behaalde PAUW Werk voor het eerst het keurmerk Blik op Werk. Een jaarlijkse (tussen) audit bepaalt ieder jaar opnieuw of we voldoen aan de normen voor dit keurmerk. Dit jaar heeft de grote vierjaarlijkse audit plaatsgevonden om te bepalen of het keurmerk weer voor 4 jaar wordt toegekend.

Het keurmerk geldt voor alle trajecten die PAUW Bedrijven uitvoert op het gebied van re-integratie, begeleiding en ontwikkeling van diverse doelgroepen (WWB, UWV en WSW).

“Kwaliteit en transparantie. Dat past bij de kernwaarden van ons bedrijf. Zo weet de klant wat hij van ons kan verwachten en is hij verzekerd van een bepaalde kwaliteit. Met het keurmerk Blik op Werk bevestigt PAUW wederom dat ze een professionele schakel is naar werk voor mensen die langere tijd uit het arbeidsproces zijn” aldus Els Uijting.

Klanttevredenheid belangrijk
Het keurmerk is een bewijs van een goede kwaliteit van dienstverlening in de re-integratiemarkt. Processen liggen vast, zijn transparant en de kwaliteit is gewaarborgd. De kracht van het keurmerk is bovendien dat de beoordeling van opdrachtgevers en klanten een essentieel onderdeel is. Als bedrijf kom je uitsluitend in aanmerking voor het keurmerk wanneer zij tevreden zijn over de geleverde kwaliteit van dienstverlening en afspraken over prestaties zijn nagekomen. Dat maakt het keurmerk waardevol, de mening van de klant telt!

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804