Pieten bezorgen een ‘P’ bij buren van PAUW

Datum: 04-12-2014

De ‘P’ als symbool voor Participatiewet – Partner - PAUW

Vandaag, donderdag 4 december, bezorgen 2 hulppieten chocoladeletters bij de naaste buren van PAUW in Breukelen en IJsselstein. De letter P die de Pieten bezorgen staat symbool voor de Participatiewet. Het Pieten-bezoek is onderdeel van een actie waarbij PAUW Bedrijven ondernemers in de regio attendeert op de Participatiewet die op 1 januari 2015 start.

De Participatiewet heeft als doel dat zoveel mogelijk mensen, ook mensen met een arbeidsbeperking, aan het werk zijn. Werkgevers en overheid hebben zich garant gesteld voor 125.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Veel ondernemers oriënteren zich nog, en bekijken wat deze wet voor hen betekent. Tegelijkertijd roept de nieuwe wet ook nog veel vragen op.

PAUW ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te komen. Door kennis van deze groep mensen is PAUW in staat gericht advies of een passende  match met werkgevers te realiseren. Ook onder de Participatiewet blijft PAUW partner om bedrijven op maat te adviseren.

De chocoladeletters die voor deze actie worden gebruikt, zijn van Tony Chocolonely. Dit bedrijf staat garant voor de productie van eerlijke chocolade en won afgelopen week de Amsterdamse ondernemersprijs.

4 december 2014


 

 


 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804