Schoonmaakcontract bij gemeente Stichtse Vecht uitgebreid

Datum: 15-01-2016

Al een jaar maken medewerkers van PAUW het gemeentekantoor van gemeente Stichtse Vecht schoon. Vanaf januari is dit contract verder uitgebreid en gaan we ook andere gemeentelijke panden, zoals sporthallen en zwembad schoonhouden. 

Onderstaand het gezamenlijke persbericht wat door de gemeente en PAUW is verzonden:

PAUW doet schoonmaak gemeentelijke gebouwen
14 januari 2016 - De medewerkers van PAUW Bedrijven gaan voor de duur van twee jaar de  schoonmaakdiensten leveren voor zes gebouwen van de gemeente. PAUW biedt werk en ondersteuning aan mensen die niet op eigen kracht een baan kunnen vinden. Op deze manier draagt het college van B&W bij aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. 

Het afgelopen jaar hebben al circa tien PAUW-medewerkers in het Maarssense gemeentekantoor en Goudestein gewerkt. Zij houden zo’n 250 werkplekken schoon, maar ook alle andere schoonmaakwerkzaamheden, zoals het schoonhouden van de toiletgroepen, de publieksruimte en glasbewassing valt onder het takenpakket. De komende twee jaar worden deze diensten uitgebreid naar locaties als Boom & Bosch, Sporthal Stinzenhal en zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen en de Sporthal Kockengen.
 
Wethouder Sociale Zaken Vital van der Horst: “Ik vind het belangrijk, dat de gemeente passend werk aan PAUW Bedrijven aanbiedt als daar de gelegenheid voor is. Op deze manier dragen wij eraan bij dat ook deze inwoners kunnen werken in een reguliere werkomgeving.”
 
Els Uijting, algemeen directeur PAUW Bedrijven: “Deze schoonmaakopdracht bij gemeente Stichtse Vecht biedt dagelijks werk aan zo’n 20 medewerkers van PAUW. Het biedt hen weer een stap verder op weg naar werk binnen het reguliere bedrijfsleven. Een win-win situatie dus.”

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804