De Ronde Venen houdt inwonersonderzoek over gezondheid, wonen en werken

Datum: 16-03-2016

Hoe gaat het met u?
Werken, gezondheid, wonen, opgroeien en opvoeden: iedereen heeft er in zijn leven mee te maken. Sinds ruim een jaar moet de gemeente er voor zorgen dat alle inwoners op deze gebieden actief kunnen zijn en goed geholpen worden. Zoals bij het doen van vrijwilligerswerk, het prettig met elkaar leven in de buurt of het krijgen van zorg.
Dit betekent verandering: eerder was deze verantwoordelijkheid verdeeld over verschillende instanties. U kunt dagelijks over deze veranderingen lezen in de krant of horen op de televisie. Niet alles gaat foutloos, maar gelukkig gaan de meeste dingen goed. En natuurlijk willen we voortdurend verbeteren!

De gemeente De Ronde Venen en wij zijn hier volop mee bezig. Wij willen dit zorgvuldig doen en dat kunnen en willen we niet alleen! We gaan daarom samen, organisaties - zoals de bibliotheek, het werkbedrijf en zorginstellingen - én u een Maatschappelijke Agenda maken. Hierin beschrijven we straks wat we willen verbeteren en hoe we dat samen kunnen doen.

Als start willen we graag weten wat er leeft bij u als inwoner van de Ronde Venen. En vragen we: ‘Hoe gaat het met u?’ De vragen in de enquête gaan over uw privésituatie. Daarom is de enquête volledig anoniem en kunnen we de antwoorden niet herleiden naar u als persoon. De resultaten geven wel een indruk van hoe het met alle inwoners gaat. 

Klik hier voor de vragenlijst. 

Invullen is mogelijk tot maandag 28 maart. 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804