Werk&trainingsruimte PAUW in De Ronde Venen

Datum: 23-03-2016

Voor gemeente De Ronde Venen voert PAUW deze maand opnieuw een bestandsanalyse uit. Binnen een periode van 3 weken, screent PAUW zo’n 200 uitkeringsgerechtigden. Voor deze screening is een ruimte in Mijdrecht ingericht. Wethouder Goldhoorn, bestuurslid van PAUW Bedrijven, bracht vandaag een bezoek aan de nieuw ingerichte screeningsruimte van PAUW en overhandigde een plant om de ruimte extra kleur te geven.  


De ruimte biedt tevens de mogelijkheid om meer WERK Start-activiteiten zoals intakes en trainingen voor inwoners uit de Ronde Venen te gaan verzorgen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van de werk-faciliteiten bij Kringkoop waardoor werken en leren prima te combineren is. De link naar het bedrijfsleven is ook gemakkelijker te maken, we zijn van plan binnenkort Meet&Greets voor het bedrijfsleven te gaan organiseren.

Deze werk&trainingsruimte naast Kringkoop biedt PAUW de mogelijkheid om de dienstverlening richting zowel inwoners, gemeente en bedrijfsleven in De Ronde Venen verder te professionaliseren.

 

 

Terug

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

Stichting Beschut Werk Lekstroom *

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden

Stichting Schoonmaakwerk *

Schoonmaak werkzaamheden

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804 info@pauwbedrijven.nl

* De nieuwe naam zal naar verwachting in januari bekend zijn.