60 jaar PAUW: van sociaal werkvoorzieningsschap tot sociaal ondernemer

PAUW Bedrijven, het sociaal werkbedrijf in de regio Lekstroom, Stichtse Vecht en De Ronde Venen, bestaat 60 jaar. Al 60 jaar levert PAUW Bedrijven een bijdrage aan de werkgelegenheid van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. PAUW richt zich op die mensen die niet zelfstandig het Wettelijk Minimumloon kunnen verdienen, maar wel kunnen werken. PAUW vormt de schakel tussen mens en bedrijfsleven en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van inwoners naar werk.

PAUW is een flexibele organisatie die maatwerk levert en anticipeert op de tijdsgeest waardoor het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld van een sociaal werkvoorzieningsschap tot sociaal ondernemer. Deze flexibiliteit in de afgelopen 60 jaar is het fundament voor de toekomst.

Dinsdag 19 april was de pers-aftrap. Lees hier het persbericht.

Startsein social media actie
Dinsdag 19 april was de feestelijke aftrap van 60 jaar PAUW. Samen met de PAUW-medewerkers met geboortejaar 1956 werd de speciale jubileum-bus onthuld. Deze bus is het startsein voor een social media actie ‘Spot de bus’. Maak een mooie, bijzondere, leuke of originele foto van de PAUW jubileum-bus en deel de foto via Twitter (@pauwbedrijven), Facebook (www.facebook.com/pauwbedrijven) of email (info@pauwbedrijven.nl) en maak kans op een weekendje weg. De actie loopt tot de eerste week van oktober.  In die week, waarin we diverse activiteiten voor medewerkers, relaties en klanten organiseren, wordt de winnaar bekend gemaakt. Bovendien krijgt  elke 60ste inzender een verrassing. 

 

 

 

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804