“Sociaal ondernemen is belangrijk voor ons. Tegelijkertijd hebben we een bedrijf te runnen. Door de samenwerking met PAUW zijn deze twee elementen in balans. De PAUW-kandidaat die al drie jaar bij ons werkt, is technisch heel goed. Hij maakt bijvoorbeeld auto’s rijklaar en bouwt accessoires in. Het werk dat hij doet, is perfect verzorgd. Hij heeft oog voor detail en werkt zeer secuur.”

“Toegegeven, onze PAUW-collega doet soms langer over taken en heeft wat meer coaching en begeleiding nodig. Maar door de constructie met PAUW is die ruimte er ook. Zo kunnen we zijn sterke kanten stimuleren. Dat past ook bij ons: we kijken naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. Niet voor niets is de PAUW-kandidaat alweer bezig aan zijn tweede opleiding hier.”

“Het is fantastisch om te zien hoe het team de PAUW-kandidaat accepteert en hoeveel plezier hij heeft in het werk. Die tip wil ik bedrijven wel meegeven: informeer medewerkers over de komst van hun nieuwe collega en eventuele beperkingen. Dat is stap één richting acceptatie.”

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

Stichting Beschut Werk Lekstroom *

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden

Stichting Schoonmaakwerk *

Schoonmaak werkzaamheden

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804 info@pauwbedrijven.nl

* De nieuwe naam zal naar verwachting in januari bekend zijn.