Uw behoefte, onze kandidaat of kandidaten.De juiste match.

U wilt geen concessies doen als het gaat om het inschakelen van (tijdelijke) extra capaciteit. Logisch, want de kwaliteit  van de geleverde dienst moet hoog zijn en de prijs concurrerend. PAUW Bedrijven zorgt voor de juiste match tussen uw vraag en onze kandidaten.

Dat we dit goed doen, blijkt uit het feit dat we met veel opdrachtgevers lange termijnrelaties hebben. Zij schakelen ons in voor korte of langlopende projecten. Bijvoorbeeld voor het vervullen van een vacature via detachering. Of voor een groepsdetachering waarbij we voor langere tijd medewerkers en leidinggevende inzetten op de locatie van de klant voor een doorlopende opdracht. Ook kunnen we bij een (seizoens)piek in uw productie direct personeel leveren.

Ontzorgen
Kiest u voor samenwerking met PAUW, dan kiest u voor ontzorging. U kunt ervan op aan dat werk wordt gedaan, dat de kwaliteit hoog is en dat u er geen omkijken naar heeft. Mochten kandidaten wat meer begeleiding nodig hebben, dan zorgen wij daarvoor.  Bovendien neemt PAUW u alle administratieve zorg uit handen.

Concurrerende prijs
PAUW levert maatwerkdiensten zonder winstoogmerk. Zo kunnen we u een sterk concurrerende prijs bieden, terwijl u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans biedt. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Meer weten over extra capaciteit voor uw organisatie?

Met ingang van 31 december 2018 is PAUW Bedrijven opgeheven.
De activiteiten van PAUW worden per 1 januari 2019 als volgt gecontinueerd.

Kansis

Verpakkings- en Logistieke werkzaamheden

Kansis Groen

Groen werkzaamheden

Contact

De Corridor 8, 3621 ZB Breukelen
0346-262804 info@kansis.nl

WerkwIJSS

Verpakkings- en Metaal werkzaamheden
info@werkwijss.nl

WerkwIJSS Schoon

Schoonmaak werkzaamheden
info@werkwijss-schoon.nl

Contact

Baden Powellweg 6, 3401 RR IJsselstein
030-6882804